Menu
Webshop login

  Het verhaal achter Luimes&Luimes

  Meer dan 45 jaar ervaring, dat moet toch wat zeggen.

  Wij zijn Luimes&Luimes

  Een dynamisch en ambitieus bedrijf met enorm veel passie en ruim 45 jaar ervaring op het gebied van woningdecoratie. En dat zie je aan onze producten. Groothandel Luimes&Luimes is ontstaan vanuit “Bloembinderij Luimes” in Aalten. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een vaste leverancier voor een groeiend aantal bloemisten, tuincentra en lifestylewinkels in binnen- en buitenland. Door onze achtergrond zijn wij in staat om dicht bij de wensen van onze klanten te blijven.

  Luimes hoe het begon

  Villa Pottery by Luimes&Luimes

  Onder ons eigen merk “Villa Pottery” leveren wij een uitgebreid
  en voortdurend wisselend assortiment. Al onze producten zijn van eigen ontwerp of worden met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, passend binnen onze stijlvolle lijn van producten. “Villa Pottery” staat bekend om haar kwaliteit, speciale glazuren, karakter en afwerking. Bijna alles is uit voorraad leverbaar en dat tegen een eerlijke, betaalbare prijs, waarbij wij garant staan voor een uitstekende service. U als klant staat centraal.

  Klanten uit binnen- en buitenland

  Steeds meer klanten weten ons te vinden. Niet alleen binnen Nederland, maar in heel Europa en zelfs daarbuiten. Daar zijn we vanzelfsprekend erg blij mee en tegelijkertijd dagen deze ontwikkelingen  ons uit. We zijn voortdurend bezig om ons assortiment zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van al onze klanten. Het houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we nooit stilstaan.

  Binnen en buitenland

  Luimes&Luimes groeit

  Luimes&Luimes begon in een klein pand, maar al gauw hadden we meer ruimte nodig en konden terecht in een groter pand aan de Dinxperlosestraatweg in Aalten. Na een verbouwing en renovatie in 2015 is ons kantoor en onze showroom weer helemaal up-to-date. U bent van harte uitgenodigd om ons te bezoeken.

  Wie zijn wij?

  Wij zijn Luimes&Luimes! Daar zijn we trots op. Verrassend, vernieuwend, kleurrijk en uitdagend. Regelmatig krijgen we te horen dat we onderscheidend zijn. Dat horen we bijvoorbeeld op de beurs of onderweg. Luimes&Luimes biedt dat wat een ander niet heeft, daarom kiezen steeds meer klanten voor ons. U ook?

  Klant worden

  Klant worden

  Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u kennismaken met ons en onze producten? Op deze website vindt u alvast een kleine impressie van ons uitgebreide assortiment. Als u ons assortiment wilt voeren vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze sfeervol ingerichte showroom in Aalten of we komen ons met een van onze showwagens graag aan u voorstellen.